NAK JANA PENDAPATAN DENGAN BISNES KOPI barista ?

Adakah Anda Menghadapi Masalah Seperti ..

Anda mungkin pernah merasakan persoalan seperti di bawah..

Penggemar Kopi ?

Setiap hari mesti kena minum kopi? Ada impian ada bisnes kopi, kopi botol, gerai kopi jalanan, atau cafe kopi sendiri? Kami lah jawapan yang anda cari selama ini.

Anda pemilik Cafe ?

Nak bekalan biji kopi baru dan fresh dan rasa panggang yang sedap disukai pelanggan anda ? Perlukan pembekal yang boleh supply stok yang sangat banyak ? Kami sedia membantu.

Tak pandai menjual ?

Kami juga menyediakan program latihan dan bimbingan untuk mereka yang baru bermula bisnes kopi. Anda dapat kopi, terus boleh berniaga dan bina empayar bisnes kopi anda.

Takda Modal Besar ?

Nilai mata wang yang semakin mengecil, memang membuatkan kita berbelanja pada perkara betul-betul perlu kan? Apa usaha anda untuk membanyakkan lagi wang yang anda ada sekarang ni kalau bukan dengan cara berbisnes.

Stress Bekerja ?

Stress dengan bebanan kerja. Tambahan keadaan ekonomi semakin teruk sebab covid, anda pasti perlu ada perancangan extra income untuk keluarga dan diri sendiri.

Bisnes Terjejas Sebab PKP ?

Anda pemilik bisnes cuci kereta? gunting rambut? atau apa sahaja bisnes yang asyik kena tutup je PKP dari tahun lepas..so tengah cari peluang2 lain yang berpotensi.

Kelebihan Bisnes Kopi

Anda peminat kopi? Berimpian nak ada bisnes kopi atau café janama sendiri? Mulakan journey bisnes kopi anda bersama kami hari ni sehingga menjadi Jutawan di KilangKopi.com.

Biji Kopi Import
Dari Brazil

KilangKopi.com ialah platform untuk membantu peminat kopi dapat bekalan kopi fresh dari kilang dan jana extra income lumayan dengan bisnes kopi.

100% Arabica Brazil Santos Premium
Rasa kopi padu seperti di cafe mewah!

Sejak dunia dilanda virus COVID19, kehidupan manusia berubah. Sebelum ni kita bebas ke mana-mana café kegemaran untuk nikmat kopi premium. Sekarang tidak lagi. Masyarakat terpaksa jalani kehidupan dan bekerja di rumah. Di sini lah peluang untuk kita perkenalkan dan promot peminat kopi arabica untuk nikmati kopi premium terus dari rumah.

  • Import Dari Brazil Semua biji kami adalah 100% single origin diimport terus dari Brazil dan lain-lain negara.
  • Biji Kopi Baru Kami jamin setiap biji kopi kami adalah 100% fresh. Jika tak fresh, kami refund 100% percuma.
  • Roasting Sekata Kilang menggunakan mesin moden dan canggih, memastikan setiap kopi di panggang sekata.
  • Pembungkusan Proses bungkusan sentiasa di QC dengan teliti dan cermat supaya setiap kopi terjamin segar dan rasa seperti baru di masak dari kilang.
  • Siap Kisar Kami juga sedia pek kopi siap kisar untuk kemudahan pelanggan yang belum ada mesin kisar.
  • Bau Wangi Beraroma Rasa lah kopi kami sendiri. Anda boleh rasai kenikmatan kopi 100% natural, sihat dan kiks!

Proses Penyediaan Kopi Kami

Tonton Video

  • Biji Kopi Baru
  • Perkhidmatan Kisar
  • Bau Wangi Beraroma
  • Kualiti Premium
  • Roasting Sekata
  • Import Dari Brazil
Online Store

Produk Killer Kami!

Arabica Brazil Santos Medium Roast keluaran KilangKopi.com sangat mudah untuk dijual sebab rasa kopi yang sedikit seperti coklat, kacang dan rasa kopi yang padu dan sedap. Kena tekak orang kita.

  • PAKEJ BORONG A – RM390 (5KG / 20 PEK 250G ARABICA BRAZIL)

    Kopi Barista KilangKopi.com – Kopi Brazil Santos Arabika 100% Pilihan Terbaik

    Kami di KilangKopi.com terkenal dengan kopi Brazil single origin yang menawarkan rasa yang konsisten dan kualiti yang tinggi, hasil pembakaran yang sempurna, dan kelebihan lain yang menjadikan kami pilihan utama penggemar kopi.

    Ciri-ciri Kopi Arabika Brazil Santos 100% Terbaik:
    – Rasa yang sedikit pahit dengan cita rasa panggang coklat
    – Badan sederhana yang hebat
    – Aroma yang menyenangkan yang kuat
    – Rasa ringan dan lembut
    – Kesudahan yang luar biasa lembut

    Pembungkusan:
    Pakej Premium Berbentuk Blok Matte Hitam dengan Peluru Udara Satu Arah & Zipper Boleh Robek Mudah. Dipanaskan dengan Sealing untuk kesegaran yang berpanjangan.

    Dapatkan juga bekalan kopi dari ejen pembekal kopi kami di kawasan anda di www.kilangkopi.com/ejen.

    RM390.00 Buy NowMore Info

Jenis Kopi Barista

Ini ialah harga pasaran kopi premium seperti di Hotel dan Cafe Mewah anda boleh minum di rumah dengan harga lebih Mesra Rakyat.

Contoh: 1 Pek Kopi KilangKopi.com 250g, bersamaan 15 cawan Americano berharga RM 125. Anda jimat RM105 per pek !

  • Coffee
Double Espresso
RM4.50

100% Natural Arabica or Robusta, 30 ml cup

Latte
RM7

Coffee 50%, milk 50%, 280 ml

Americano
RM8

100% Natural Arabica or Robusta, 30 ml cup

Cappuccino
RM9

Coffee 50%, milk 50%, 280 ml

Picollo Latte
RM7

Mix with Coffee 30%, milk 50%, Water 20%, 280 ml + foam

Flat White
RM7

100% Natural Arabica or Robusta, 100 ml cup

Raw Coffee
RM7

100% Natural Arabica or Robusta, 30 ml cup

Espresso Machiato
RM7

Coffee 50%, milk 50%, 280 ml

Apa kata Pelanggan Kami..

Jom lihat testimoni pelanggan & ejen kami ini untuk percaya. 🙂

Testimoni: Customer

“Serious beans ni sgt sdp. Boleh kata lbh sdp dr latte mekdi. Hujung2 ada rasa chocolaty. Love it 😘”
– Pn Izzati, Guru, Perak.

Testimoni : Ejen

“Kopi ni mmg puas hati btul. Boleh jadi OEM dgn Kilang Kopi. Saya jadi lah ambil ” 
– Tuan Khal, Pemilik Bisnes Spa, KL.

Testimoni: Ejen

” Produk senang jual, order senang masuk, setiap hari ada jualan ” Tn. Razman Osman

Testimoni 4

“Highlight testimoni pelanggan kami.”

Testimoni 5

“Highlight testimoni pelanggan kami.”

Testimoni 6

“Highlight testimoni pelanggan kami.”

Mula Bisnes Kopi Anda Dengan Kami, Langkah Demi Langkah Sehingga Berjaya Miliki Cafe Sendiri !

Semakin ramai percaya dan memilih untuk mendapatkan bekalan biji kopi fresh, premium dan berkualiti dari KilangKopi.com

Kami sentiasa fokus untuk beri pengalaman mesra pelanggan, dan jaminan kualiti & servis terbaik dan cepat untuk anda sentiasa.

Jual Biji & Serbuk Kopi

Anda akan di ajar mengenai ilmu kopi, dan cara jual biji & serbuk kopi kepada pelanggan anda.

Kopi Botol (Cold Brew)

Kami akan kongsi dengan anda kaedah cara jual kopi botol yang mudah dan boleh bermula segera.

Kopi Premium Jalanan

Kopi jalanan antara kaedah bisnes kopi yang semakin trending & laris masa kini.

Cafe Premium

Bermula dari kecil, langkah demi langkah, anda mampu capai impian anda untuk miliki bisnes Cafe Kopi sendiri. 

Anda Mungkin Leader Yang Kami Cari!

Target Kilang Kopi 2022

10

Tan
Setiap Bulan !

10

Pemborong Negeri Diperlukan !

100

Pemborong Daerah Diperlukan !

1000

Pemborong Kawasan Diperlukan !

Bagaimana Untuk Bermula

Hanya 3 Langkah Mudah Untuk Bermula.
Buat belian, daftar maklumat anda dan akses portal akademi KilangKopi.com. Itu sahaja.
Kami akan wasap anda, dan pos pesanan kopi fresh anda dalam 3 hingga 5 hari bekerja.

Langkah 1: Buat Belian Kopi Secara Borong

” Harga rendah, ROI cepat. Mulakan bisnes kopi anda hari ini dengan KilangKopi.com”

Langkah 2: Daftar Sebagai Ejen atau Stokis Kami

” Daftarkan diri anda sebagai Ejen Sah KilangKopi.com di kawasan anda “

Langkah 2: Sertai Akademi (Coming Soon)

“Belajar bisnes kopi step by step secara online”

PROMOSI BORONG KOPI HARGA RUNTUH AKAN TAMAT DALAM:

PILIHAN PAKEJ BORONG

Misi kami ialah nak bantu mereka yang ramai terkesan sebab keadaan ekonomi yang semakin tenat. Mulakan bisnes kopi jenama anda sendiri dengan kami sekarang. Harga mungkin akan di naikkan.

RM 390

PAKEJ A: 20 PEK (5kg)

Anda Dapat..

RM 730

PAKEJ B: 40 PEK (10kg)

Anda Dapat..

RM 1,420

PAKEJ C: 80 PEK (20kg)

Anda Dapat..

Soalan Lazim

Most frequent questions and answers

KilangKopi.com (MA0289320) ialah syarikat 100% Bumiputera Muslim yang memborong dan membekal kopi dijamin segar, Halal dan bersih terus dari pengilang kami di Pulau Pinang.

Semua urusan dan perjumpaan kami dengan pelanggan adalah secara online sahaja.

Kepakaran kami ialah membantu owner cafe mendapat bekalan biji kopi yang fresh dipanggang terus dari kilang dan membuatkan customer mereka berebut rebut nak mengopi di cafe mereka sehingga melonjakkan sales mereka sampai terpaksa buka banyak cawangan kedai kopi lagi.

Kami akan pos kopi 100% Single Origin – Arabika Brazil Santos Medium Roast, siap dalam pek kopi (tanpa label) dengan valve udara kepada anda.

Boleh. Banyak cafe client kami seluruh Malaysia mendapatkan kopi dari kami.

Kami akan hantar kopi siap packing tanpa label. Anda hanya perlu lekat stiker jenama anda sendiri sahaja.

Sila nyatakan di nota semasa buat bayaran.

Ini jenis support yang anda akan terima dari kami:

1. Direct wasap support dari HQ untuk sebarang bantuan diperlukan

2. Tutorial Meeting Online secara zoom

3. Wasap Group Komuniti Barista Malaysia – untuk berjemaah dan belajar ilmu tentang kopi

4. Wasap Group Ejen KilangKopi.com Malaysia – untuk berjemaah, terima update & promosi terkini dari KilangKopi.com

5. Akademi Online Bisnes Kopi: (Bakal Dilancarkan!)
– Anda boleh pelajari ilmu tentang kopi dan teknik marketing terkini online & offline, cara set ejen, dan lain-lain disini.

Specialist kami ialah Arabika Brazil Santos sebab harga lebih rendah kami boleh tawarkan untuk anda & anda juga akan lebih senang jual kopi ini.

Rasa kopi Arabika yang padu dan rasa coklat seperti kacang, lebih diminati ramai sebab kena tekak orang Malaysia.

Selain itu kami juga ada Kopi Arabika dari Colombia.

Selain itu kami juga ada kopi o kampung, robusta, white coffee dan lain-lain jenis kopi khasiat (pracampuran) untuk anda buat kopi jenama anda sendiri.

Kami selaraskan semua jenis penyediaan kopi kami ialah Arabika Brazil Santos Medium Roast Beans atau Medium Grind sahaja.

Proses masak sehingga siap packing, dan anda terima kopi anda ialah 3 hingga 5 hari bekerja.

Kami hanya kira harga kopi. Harga pos adalah asing dan bergantung pada harga syarikat pengeposan.
Harga pos boleh lihat selepas anda masukkan alamat anda ketika buat pesanan kopi nanti.

Gambarajah: 20 Kotak = 400 pek kopi = 100KG (Ejen Pemborong Daerah)

20 pek (5kg) hanya bersaiz satu kotak kecil bersaiz:
32cm x 27cm x 26cm (Panjang x Lebar x Tinggi) sahaja. 

Kopi boleh di simpan di mana-mana tempat bersuhu bilik biasa.

Anda boleh cuba beli 1 atau lebih pek kopi Brazil Santos kami di sini: Klik Sini.

Untuk dapat harga diskaun bagi sample, sila guna kod kupon: SAMPLE 

Sekarang adalah masa terbaik untuk anda mulakan bisnes kopi jenama anda sendiri. Apa tindakan anda hari ini, menentukan keadaan anda pada masa depan. Jom bertindak sekarang.

Serius nak join,
Tapi ada Soalan ?

Whatsapp je team kami. Nanti staff kami akan bantu.

go top